Despre Noi  • Asociatia Operatorilor Mobili din România (AOMR) reuneste în acest moment Cosmote Romanian Mobile Telecommunication S.A., Orange România S.A.,Telemobil S.A. si Vodafone România S.A.
    Asociatia îsi propune sa reprezinte interesele industriei de comunicatii electronice, precum si interesele comune ale membrilor sai, cu respectarea legislatiei române si europene aplicabile, inclusiv a legislatiei în domeniul concurentei.
    Printre obiectivele pe care si le-a propus AOMR înca de la înfiintare se numara promovarea unor înalte standarde de bune practici în domeniul comunicatiilor electronice, promovarea unor practici de autoreglementare în contextul reglementarilor Uniunii Europene, educarea si informarea corecta a consumatorilor, promovarea operatiunilor corecte si responsabile pe Internet, promovarea unei piete concurentiale, mentinerea si stimularea unui mediu concurential normal, fiind excluse orice practici care contravin unui asemenea mediu.
    De asemenea, Asociatia Operatorilor Mobili din România intentioneaza sa promoveze initiative legislative în domeniul IT&C, precum si în domenii conexe, sa participe activ la elaborarea normelor de interes în domeniu si sa reprezinte membrii sai în raporturile cu institutiile guvernamentale si neguvernamentale din tara si strainatate.